Referenser från tidigare kunder

5/5

”Snabb och mycket bra service. Vi la ut vår förfrågan på tisdag. Var i kontakt med Per Ahlberg AB på onsdag. Träffade dom på torsdag för en genomgång och på fredag var det genomfört. Mycket nöjd!”

5/5
”Jag har anlitat dem två gånger och vid båda tillfällena fått snabb respons på mina förfrågningar. Efter beställning har sedan uppdragen utförts i tid och enligt beställning.”
Jonas
5/5
”Professionell elektriker som snabbt var på plats när strömavbrottet var framme. Rekommenderas!”
Douglas
5/5
”Jag ringde jouren en lördag, en av de Bästa bemötandet & servicen jag varit med om. 5 av 5 toast!”
Anthony
5/5

”Mycket seriösa”

4.5/5
”Bra kvalitet och pålitlig”
5/5
”Supernöjd.

Hantverkare som kommer i utsatt tid är väl inte speciellt vanligt…men dessa elektriker gjorde det, både på genomgången och vid installationstillfället…Gillas Elektrikerna bollade ideér både med varandra och med oss och det blev ett väldigt bra slutresultat Kommer absolut anlita detta företag igen !”

Peter
4.6/5
”Fantastiskt jobb – rekommenderas. Servicen upplevdes som perfekt. Kvaliteten på levererad tjänst var felfri. Priset var mycket bra i förhållande till kvalitén.”
Peter
5/5

”Super bra kommunikation, bra jobbat, mycket nöjd. Jag uppskattar snabbt email kommunikation och montören gjorde ett bra jobb att byta gammal industri anslutnings kablarna till nya huvudsäkringar. Även kommunikation efter jobbet om faktura detaljerna var bra.”

Christian
4.5/5
”Toppen!”
5/5

”Jättenöjda. Mycket bra service bra utfört arbete. Dom hörde av sig snabbt och kunde på börja arbetet rätt så snart.”

Michael
5/5

”Mycket bra hjälp!”

4/5

”Ett bra utfört jobb – rekommenderas. Servicen upplevdes som perfekt. Kvaliteten på levererad tjänst var felfri. Priset var bra i förhållande till kvalitén.”

4/5
”Snabba och pålitliga. Snabbt utförande, punktligt och trevlig personal”
Bengt
5/5

”Effektiva och serviceminded”

Pia
5/5

”Hjälpsamma och utför arbetet till belåtenhet”

5/5

”Bra”

Steinarr
5/5
”Supernöjd. Trevligt bemötande från första till sista ”kontakten”
5/5

”Snabbt svar, trevligt bemötande & bra personal, noggrant utfört arbete. Första kontakten på torsdagen, besök och prisuppskattning på måndagen, arbetet utfört på tisdagen. Prisvärt och fritt från krångel.”

Mats
5/5

”Trevliga o tillmötesgående”

Petra