Om oss

AAB Electro är en liten och flexibel elfirma som inte strävar efter att vara det största företaget i stan. Vi strävar istället efter att ge dig som kund hos oss en fantastisk elservice till ett bra pris som överstiger dina förväntningar.

Våra elektriker i Höganäs har många års erfarenhet, har genomgått omfattande utbildade, är behöriga och vi arbetar exklusivt med material och produkter som håller högsta kvalitet. Samtliga av våra elinstallatörer har sin egen moderna servicebil för att snabbt och effektivt kunna ta sig från plats till plats och minimera miljöpåverkan. 

Vi arbetar när andra elfirmor ligger och sover. Hos oss kan du alltid räkna med att det finns en elektriker i ständig beredskap redo att hjälpa dig, 24 timmar om dygnet och 365 dagar om året. 

Vi åtar oss an uppdrag av alla typer åt privatpersoner och företag såväl som fastighetsägare och andra kunder. För oss är inget arbete för stort, för litet eller för komplicerat och oavsett vad det är du behöver hjälp med så kan du räkna med att vi har en passande lösning. 

Förutom i Höganäs erbjuder vi dessutom får service i Helsingborg, Ängelholm, Landskrona och närliggande områden. Vi arbetar oss även i andra områden i Skåne och oavsett var du befinner dig och vad du behöver hjälp med är frågan alltid fri, oddsen är goda att vi kan hjälpa dig och erbjuda dig lösningen du behöver. Vi önskar dig varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Elfirma Höganäs